nl us

De "op maat" norm van TLODeen

Met “op maat”bedoelen wij ook “op maat”in volle omvang en tot in detail

Wat kan T.L.O. Deen voor U betekenen ?

Wellicht heel veel, wellicht minder dan dat maar in ieder geval een goede relatie.
In het eerste geval zult u ons leren kennen als een betrouwbare en deskundige partner welke trainingen organiseert tot in detail en met de hoogst mogelijke realiteit.  In het tweede geval als een betrouwbare informant die goed geluisterd heeft naar uw wensen en u op basis daarvan verder op weg zal helpen. 

Buiten de trainingen en opleidingen welke wij aanbieden, kan altijd een opleiding en/of training “op maat “ worden gemaakt. Met “op maat ” bedoelen wij niet alleen de training en de daarbij behorende scenario’s, maar ook de instructeurs/oefenleiders en trainingsfaciliteiten.

T.L.O. Deen is met opleidingen en trainingen actief in diverse landen op diverse oefenterreinen. Niet iedere training met daarbij de behorende trainingsdoelen is in te passen op ieder oefenterrein. Voor de “op maat” training hoort in de visie van T.L.O. Deen ook een “op maat “ oefenterrein. Wij denken met u mee in het realiseren van de door u te behalen doelen en zijn ons ervan bewust dat de training voor u een investering is voor jaren.    

Ons streven is om onze opdrachtgevers te ontzorgen en te ontlasten. Nagenoeg alle trainingen zijn all-inclusive. Naar wens kan het vervoer naar de trainingslocatie plaatsvinden per vliegtuig, touringcar, ferryboot of eigen vervoer.      

Neem gerust contact op om te kijken of wij ook uw wens op training- en opleidingsgebied kunnen realiseren.