nl us

5 daagse bevelvoerderstraining in Zweden

5 daagse bevelvoerdertraining, Lokatie: SRTC te Skövde, Zweden

Inleiding
Vertrek uit Nederland op een zondag, vertrek uit Zweden op de navolgende zaterdag.
Om een indruk te geven van de trainingen: Tankwagen met gevaarlijke stoffen, brand in garage, brand in bed- en breakfast huis, brand in een verzorgingstehuis, brand woning, ongeval autoweg,  kelderbrand, brand in fabrieksgebouw, incident in gebouw met opslag gevaarlijke stoffen enz.
Buiten de persoonlijke spullen zullen de bluspakken (ook laarzen, helm, handschoenen) worden meegenomen. Voor vervoer van de bluspakken en de persoonlijke spullen welke niet meegenomen worden door de bevelvoerders en instructeurs in het vliegtuig (b.v. kleding), wordt gezorgd.

Hoe gaan we er naar toe?
Per vliegtuig, laatste stuk in Zweden met de bus

Overige informatie
Het realiteitsgehalte van de trainingen alsmede de te beoefenen scenario’s, de te gebruiken objecten en het benodigde materiaal en materieel zijn van hoogstaand niveau. Er is voldoende materieel en materiaal voorhanden om te gebruiken.    

Exclusief
Vervoer van huis naar de luchthaven en andersom.

Inclusief
Vervoer, accommodatie, ontbijt, lunch, diner, lokatiehuur, oefenmaterialen, gebruik ademlucht,vullen ademluchtcilinders instructeurs.

Doelgroep
Brandweerfunctionarissen welke binnen het korps de functie van bevelvoerder vervullen.
Doel: Vaardigheden, welke nodig zijn om de functie van bevelvoerder te kunnen vervullen, te trainen, te oefenen en te verbeteren.

Brandweer opleiding 5 daags Download