nl us

Werkwijze

Wij hebben een brede kennis van het organiseren van brandweertrainingen en brandweer- opleidingen, zowel in binnen- en buitenland.

Samenhangend daarmee adviseren wij op het oefenvlak in scenariokeuzes welke het best passen bij de te trainen doelgroep. Het toepassen van de juiste oefendidactiek afgestemd op de te behalen oefendoelen, jarenlange ervaring en praktisch inzicht is wat onze cliënten waarderen.
Op opleidingsgebied verzorgen wij overwegend brandweeropleidingen met een didactische inhoud: Oefenleider, Instructeur algemeen en de specialistische instructeuropleidingen. Wij zijn duidelijk in wat wij wel of niet voor u kunnen betekenen. Mocht er echter iets buiten ons vakgebied liggen, dan schakelen wij, indien gewenst, één van onze deskundige netwerkpartners in. Onze praktische instelling ziet u overal in terug: Voor brandtrainingen zult u ons alleen aantreffen op lokaties waar met HOUT wordt gestookt.  Ook voor niet-standaard oefenscenario’s of opleidingen begrijpen wij dat iedere situatie bijzonder en uniek is.
Indien u besluit met ons in zee te gaan, dan beschikt u over een professionele en creatieve partner. U bespreekt met ons uw ideeën en doelstellingen. Daarbij fungeren wij als uw klankbord en oefen- en opleidingpartner en geven wij u heldere adviezen. Onze kosten zijn transparant. U ontvangt van ons duidelijke offertes, nacalculatie is ons vreemd.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wellicht heel veel, wellicht minder dan dat maar in ieder geval een goede relatie.
In het eerste geval zult u ons leren kennen als een betrouwbare en deskundige partner welke trainingen organiseert tot in detail en met de hoogst mogelijke realiteit.  In het tweede geval als een betrouwbare informant die goed geluisterd heeft naar uw wensen en u op basis daarvan verder op weg zal helpen. 

De trainingen welke wij aanbieden, zijn altijd een opleiding en/of training “op maat" en nimmer standaardtrainingen. Met “op maat” bedoelen wij niet alleen de training en de daarbij behorende scenario’s, maar ook de instructeurs/oefenleiders (welke u zelf ook mag inschakelen) en trainingsfaciliteiten. Wij denken met u mee in het realiseren van de door u te behalen doelen en zijn ons ervan bewust dat de training voor u een investering is voor jaren.    
Ons streven is om onze opdrachtgevers te ontzorgen en te ontlasten. Trainingen kunnen naar wens  all-inclusive zijn. Naar wens kan het vervoer naar de trainingslocatie plaatsvinden per vliegtuig, touringcar, ferryboot of eigen vervoer. Maar zoals aangegeven, u bent ook vrij om uw eigen training te realiseren.     
Neem gerust contact op om te kijken of wij ook uw wens op training- en opleidingsgebied kunnen realiseren.

Onze opleidingen
Over de opleidingen kunnen we kort zijn: Wij verzamelen geen losse kandidaten voor een opleiding, maar wij leiden op verzoek van de opdrachtgever de bij ons aangeleverde kandidaten op.   

Swedish Rescue Training Centre (www.srtc.se)
TLO Deen B.V. heeft de centrale loketfunctie voor alle aanvragen van Nederlandse, Belgische en Duitse organisaties voor realistische trainingen bij SRTC. Wij hebben de unieke vrijheid om het oefencentrum zo te gebruiken als gewenst is, kortom ieders wens kan op maat gerealiseerd worden. Voor de overnachtingen in Zweden maken we gebruik van hotels in de gezellige binnenstad van Skövde. Vervoer naar Skövde gaat per vliegtuig, voor het vervoer van bluskleding/beschermende kleding wordt gezorgd. Materieel is voldoende aanwezig, inclusief ademluchtapparatuur. De trainingen zijn kwalitatief van een hoogstaand niveau, objecten zijn er in ruime mate aanwezig en flexibiliteit is bij ons gewoon. Mocht u een groep kandidaten getraind en/of opgeleid willen hebben, neem gerust contact op, een passende invulling kan altijd besproken worden.  Wij zijn ons ervan bewust dat we als één van de aanbieders van trainingen een zeer gevarieerd aanbod aanbieden. Zeer gevarieerd omdat wij onze opdrachtgevers de keuze geven om divere aspecten van de training zelf te regelen of door ons te laten regelen. Vrijheid in keuze van objecten, scenario’s, aantal trainingsdagen, eigen instructeurs of instructeurs van ons, vervoer door u zelf of door ons te laten regelen enz. Ons motto hierin is eerlijk en simpel: Wat u zelf regelt wordt door TLO Deen B.V. niet gefactureerd. Het commerciële aspect is bij ons ondergeschikt aan de levering van kwaliteit.